Telefon 0723 579 442

Inchiriere de avion privat in Romania

ZBORUL CU ELICOPTERE AI AVIOANE PRIVATE DE INCHIRIAT

Te gandesti la inchiriere avion privat Romania cand zborul comercial cu cursele de linie este complex si greoi datorita filtrelor de securitate, problemelor cu bagaje pierdute, spațiu îngust pentru picioare in cabina pasagerilor și întârzieri neasteptate.

Acesta este motivul pentru care tot mai multe persoane aleg să se îndepărteze de procesul complicat de zbor cu companii aeriene comerciale și, în schimb, aleg să zboare cu servicii cu elicoptere sau avione inchitiate.

Numărul tot mai mare de elicoptere si avioane private disponibile pentru inchiriere au făcut din aceste aeronave o opțiune mai atractivă pentru cei care doresc să călătorească fără complicațiile asociate cu călătoriile aeriene comerciale.

CLASIFICĂRI ȘI EXEMPLE DE AVIOANE PRIVATE DE INCHIRIAT

Având la dispoziție atât de multe tipuri diferite de avioane private de inchiriat, este mai greu pentru oameni să știe care este tipul potrivit de utilizat atunci când zboară.

Așadar, pentru a clarifica acest lucru, am întocmit o listă cu diferitele modele de tip de avioane de inchiriat, capacitatea acestora, câteva avantaje, precum și cele mai frecvente modele utilizate.

Avioane private de inchiriat ultra-light

-Cel mai mic model de jet privat disponibil, acest jet de afaceri poate transporta între 4 și 6 persoane și este cel mai economic tip de jet privat pentru operare.
Cel mai comun tip de model de avioane private ultra-uşoare este HondaJet HA-420, cu o autonomie de 1.223 de mile marine.
De asemenea modelul Phenom 100 transporta 4 pasageri fiind disponibil la inchiriere


Avioane private light de inchiriat

- Unul dintre cele mai populare modele de avioane de afaceri, aceste tipuri de avioane private pot transporta între 6 și 8 persoane și au acces la piste mai mici, ceea ce înseamnă că pot folosi aeroporturile mai puțin aglomerate și pot reduce timpul de călătorie.
Cel mai comun model de jet privat ușor mic este Cessna Citation CJ2 și are o autonomie de 1530 de mile marine.


inchiriere avion privat Romania - avioane de medii dimensiuni

Avioanele private de medii dimensiuni sunt modele mai spațioase și mai luxoase de avioane private ușoare și pot transporta între 6 și 8 persoane, precum și o cantitate mai mare de bagaje.
Un model popular de jet privat super ușor este Embraer Phenom 300, cu o autonomie de 1.692 de mile marine.

Avioane private heavy jet de inchiriat

Oferă o călătorie mai comoda fiind aeronave mai spațioase, cu spațiu crescut la picioare și un hol de deservire. Unul dintre cele mai populare modele de avioane din aceasta clasa este Gulfstream G200, cu capacitate de transport 9 pasageri, care sunt asistati de o stewardesa pe durata deplasarii si care are o autonomie de 3200 de mile marine.

Inchirieri avioane private super long range

Aceste avioane private găzduiesc cu ușurință doi însoțitori de zbor pentru a transporta catering în timpul zborului, având în același timp spațiu pentru facilități de divertisment, băi închise.

Sunt perfecte pentru grupuri mai mari și pot transporta pana la 13 pasageri, iar unul dintre cele mai populare modele de jet privat mari este Challanger C300, cu o autonomie de peste 3500 de mile marine.

Avioane private Ultra largi

Cele mai buni dintre cei mai buni din lumea avioanelor private, acestea sunt avioane comerciale care au fost special concepute sau modificate pentru uz privat sau de afaceri și sunt avioanele folosite de șefii de stat și de elita mondială.
Boeing Business Jet747-8i este un exemplu grozav și are o autonomie imensă de 8.875 de mile marine, adică mai mult decât distanța de la New York la Johannesburg, Africa de Sud!

Inchirere avion Cessna 172 - acestea sunt cele mai economice avioane pentru transportul a unu, doi sau 3 pasageri.

Inchirere avion Ultrausor se face cand vrei sa faci un cadou cu zbor cuiva, fie un zbor de placere fie o lectie de initiere in pilotaj.

Inchirere avion privat Cluj: diponibil avion de 3 locuri, Maule

Inchirere avion particular: zborurile se executa dupa ce cursa este platita integral

Inchirere avion Charter este disponibila optiunea pentru grupuri de 30 sau 100 de pasageri

Inchirieri avion diverse aspecte de luat in considerare

Inchiriere avion privat pret - depinde de lungimea cursei, marimea grupului de transportat si timpul de stationare la destinatie daca zborul este comandat cu retur

Inchiriere avion privat Romania - care e procedura de inchiriere a unui avion privat pentru o deplasare sau la un eveniment.

Alte detalii de retinut cand inchiriezi un avion privat

-locul de unde inchiriezi -o inchiriere de avion privat din Bucuresti poate avea costuri mai mari daca avionul nu este hangarat in Bucuresti ci in Bacau

Inchiriaza avion privat dar tine cont de numarul de pasageri care trebuie transportat; sa incapa toti pe scaun in cabina pasagerilor ca nu se poate calatori in picioare ca la autobuzul de oras.

Inchiriere avion privat Romania din Cluj daca de aici trebuie decolat avionul trebuie sa fie cel mai apropiat de Cluj pentru a se minimiza costurile deplasarii.

Inchirieri avioane Romania depind si de nivelul de confort ales

Se pot inchiria avione private in:
Alba Iulia

Bucuresti

Cluj +  Inchiriere avion privat din Cluj

Galati

Hunedoara

Iasi

Judetul Cluj

Moldova

Neamt

Oradea

Otopeni

Inchirieri avioane Romania

Sibiu

Satu Mare

Targu Mures Timisoara

Vaslui

Zborurile private se executa in conformitate cu standardele de securitate la care Romania este parte si anume standardele EASA.

inchiriere avion privat Romania standard EASA

No Comments Yet.

Leave a comment