Telefon 0723 579 442

Inchiriere avion

inchirierie  avion privat

Servicii de inchiriere avion privat

Inchirieri avion privat pentru transport manageri

Serviciul nostru executiv de charter expres oferă călătorii corporative convenabile și rentabile direct la sau de la fabrica sau la locul de muncă cu avionul privat.

Inchirieri de avioane private pentru evenimente de firma

Un mod minunat de a adăuga un eveniment unic la următoarea excursie corporativă – luați în considerare plimbările cu avionul privat ca pe o modalitate de a oferi angajaților senzația de zbor și emoția unei experiențe în aer liber

Solicitati servicii de inchiriere avion privat pentru o excursie la munte.

Va luati prietenii si zburam pana la un restaurant din Sinaia.

Aterizam intr-o poiana langa restaurant cu avionul privat inchiriat si va asteptam pana luati masa si va terminati conversatia.

Apoi va urcati in avion si zburam spre casa, vanand asfintitul soarelui.

Plimbari cu avionul

O plimbare cu avionul este un posibil cadou foarte placut pentru colegii de munca, familie sau prieteni. Ce poate fi mai placut decat o plimbare de 30 de minute intr-un avion de 3 pasageri, in timp ce prietenii sau colegii va fotografiaza de la sol asteptand sa le vina randul la urmatoarea plimbare cu avionull.

CLASIFICĂRI ȘI EXEMPLE DE AVIOANE PRIVATE DE INCHIRIAT

Avioane la nivel VIP

La nivelul de lux putem nominaliza Gulfstream G200, un luxos avion drapat in piele, cu 9 fotolii confortabile in compartimentul de pasageri si stewardesa la dispozitia acestora.

Avioane la nivel executive

Aici intra Phenom 300, un avion de 8 pasageri cu interior si scaune de piele care poate transporta un grup de directori oriunde pe o raza de 500 de km de la locul de intalnire cu pasagerii in vederea decolarii

Avioane private la tarif economic

Aici intra modelul   Piper Malibu cu capacitate de transport a 4 pasageri. Este masina zburatoare prevestita cu atata vreme inainte de scriitorii de science fiction. Acum disponibil la inchiriere.