Telefon 0723 579 442

Contractul de călătorie

Zborul  cu avioane private se face în baza legislației de zbor aplicată pe teritoriul României, legislație în conformitate cu standardele europene  ale EASA (Siguranța ta e misiunea noastră),  fiind   supus posibilității de  anulări sau reprogramări în funcție de notificarea autorităților privind  restricții ale spațiului aerian, condițiile meteorologice și / sau probleme de ordin tehnic  ce apar la aeronave, sau orice altă situație neprevăzută care ar face zborul să nu fie posibil.

Pilotul comandant al aeronavei este singura persoană în drept să ia decizia anulării zborului sau întârzierii decolării, această decizie fiind luată în scopul siguranței zborului.

Zborurile  sunt private și este necesară rezervarea prealabilă a aeronavei prin semnarea unui contract de charter si plata in avans a prestatiei.

Programarea unui zbor sau reprogramarea va fi în funcție de disponibilitatea la momentul cerut de client.

Anularea unui zbor: în cazul în care zborul cu avion privat nu se poate executa la momentul cerut de client iar o reprogramare a zborului la datele la care avionul privat e disponibil nu e convenabila pentru client sumele plătite în avans se vor returna integral în termen de 48 de ore de la momentul când clientul comunică dorința sa de a renunța la zbor

JT Air  își rezervă dreptul de a refuza să furnizeze serviciile sale la solicitări din partea unor clienți fără a da explicații

Carduri de credit majore Visa, MasterCard precum si transferuri bancare sunt acceptate. Nu se acceptă la plata pentru închiriere de avioane private cec sau numerar .

Toți minorii trebuie să fie însoțiți de un părinte, major sau tutore legal