Telefon 0723 579 442

Marturii

Marturii de la pasagerii nostri

Ce zi grozavă, cerul era limpede și vizibilitatea era uimitoare. Avionul  a fost uimitoar, iar personalul a fost foarte profesionist. Mulțumim doamnei stewardese care a oferit un prânz  uimitor,  bogat și gustos . Aceasta este o amintire care va dura pentru totdeauna. Mulțumesc foarte mult echipei pentru că i-a făcut pe toți să se simtă foarte confortabil și în siguranță.

Marian Socaciu,

Am fost întâmpinați la recepție și duși direct la aeroport și conduși la avion. Avionul  era foarte confortabil, liniștit și barul aprovizionat cu băuturi răcoritoare și gustări. A fost o zi minunată și am fost făcuți să ne simțim speciali. Da, a fost puțin mai scump, dar pentru noi a meritat din plin.

Liviu Donose,

Am avut o zi fantastică! De la urcarea la nord până la întoarcerea acasă totul a fost incredibil. Echipajul a fost atât de drăguț, informat, amabil și distractiv! Prânzul in Delta Dunarii a fost delicios ! O zi uimitoare pe tot parcursul căreia nu am putea reproșa nimic. Ne-a plăcut să-l cunoastem pe Dan, pilotul. Vă mulțumesc pentru o zi grozavă

Stelian Stancu,