Telefon 0723 579 442

Intrebari frecvente

Q?

Unde pot zbura cu avionul închiriat de la JT Air?

A.

Unii clienți, care folosesc serviciile noastre de închiriere elicopter sau  avion privat, doresc zboruri în interiorul țării. La cerere se pot organiza rute externe. Pentru acestea este necesar să se facă vamă pe un aeroport din România iar în țara de destinație să se aterizeze pe un aeroport cu vamă. De acolo se va zbura spre destinatia finala

Q?

Cu cât timp în avans trebuie să rezerv avionul privat cu JT Air?

A.

Daca doriti inchirierea unui avion sau elicopter pentru o cursa externa atunci va recomandam sa rezervati aeronava cu cel putin 7 zile inainte de zbor. Pentru curse interne putem fi gata de zbor chiar si in mai putin de doua ore. Suntem obisnuiti sa raspundem solicitarilor in regim de urgenta. Daca sunteti un client nou va recomandam sa faceti rezervarea cat de repede va cunoasteti planurile de deplasare.

Q?

Cum se face o rezervare de elicopter sau avion privat la JT Air?

A.

Avioanele si elicopterele sunt in continuu proces de ofertare. Este posibil ca la data cand doriti zborul mai multi clienti sa primeasca oferta cu acelasi avion sau elicopter. Rezervarea se face pe criteriul primul venit primul servit. Vă vom transmite un formular de rezervare, spre a fi semnat, și vă vom emite o factură pro-formă în vederea plății. Ulterior vă emitem biletele de călătorie cu confirmarea rezervării. Daca la data rezervarii aeronava ceruta nu mai este disponibila va vom propune o aeronava similara la un pret apropiat sau una superioara la un pret mai mare. In cazul in care nu agreati solutiile oferite alternativ plata se va returna in contul dumneavoastra in urmatoarea zi lucratoare.

Q?

Prețul pe care l-am primit de la JT Air pentru închirierea avionului privat e mai mare decât alte prețuri pe care le am

A.

La JT Air ne plătim bine angajații ceea ce face ca să avem prețuri, poate, mai scumpe decât ale altora. Lucrăm într-o cultură instituțională a clientului bine servit de către un personal profesional și gentil. Nu ați dori ca, atunci când folosiți servicii de închiriere avion privat, pilotul să vă trântească bagajele sau să fie în orice fel nepoliticos, deci prețul pe care îl plătiți când închiriați un avion ar trebui să fie doar unul din considerentele în baza căruia vă alegeți furnizorul.

Q?

Pot să-mi iau câinele sau pisica cu mine pe durata închirierii de avion privat?

A.

Ne plac animalele și ne bucurăm să le avem la bord. Spuneți-ne din vreme pe cine vreți să luați ca să pregătim călătoria în bune condiții. Câinii neagresivi pot să stea chiar fără lesă în cabină și să se întindă leneși pe podea ca la ei acasă. Cu JT Air nu vă veți supune niciodată animalul de companie stresului și condițiilor inumane ale transportului în compartimentul de bagaje.

Q?

Ce se întâmplă în ziua zborului cu un avion inchiriat?

A.

Dacă doriți vă punem la dispoziție servicii de transfer cu limuzină sau microbus, care să vă aducă la locul de decolare. Dacă preferați să veniți cu autoturismul propriu sau cu taxi ne veți comunica acest lucru și vă vom îndruma unde să parcați, dacă e cazul.  Odată ce urcați la bordul elicopterului sau avionului pe care l-ați închiriat vom fi in văzduh în câteva minute.