Telefon 0723 579 442

Închiriere elicoptere, avion privat in Galati

inchiriere-elicoptere-Galati

Daca galatenii trebuie transportati din Galați atunci le punem la dispozitie serviciile noastre de inchiriere avion privat cu decolare din Galați.

  • la inchirierea de avioane private din Galați se ia in consideratie nivelul de lux cerut de pasageri.
  • In functie de numarul pasagerilor, se inchiriaza avionul privat din Galați cu capacitatea cea mai apropiata numarului de pasageri care trebuie transportati cu avionul, cu decolare din Galați.
  • Alegerea solutiei de transport cu avionul privat mai depinde de pozitionarea aeronavei  in momentul cand pasagerii solicita zborul.
  • Daca la data si ora dorite de pasageri nu se pot inchiria avioanele private cerute, se vor propune solutii alternative cu avioane similare din apropiere de Galați sau solutii la un pret mai ridicat cu avioane mai mari, sau cu o flota de avioane care sa asigure transportul aerian al tuturor pasagerilor care vor trebui preluati din Galați.

ZBORUL CU ELICOPTERE AI AVIOANE PRIVATE DE INCHIRIAT

Zborul comercial cu cursele de linie este un complex si complicat si greoi datorita filtrelor de securitate, problemelor cu bagaje pierdute, spațiu îngust pentru picioare in cabina pasagerilor și întârzieri neasteptate.

Acesta este motivul pentru care tot mai multe persoane aleg să se îndepărteze de procesul complicat de zbor cu companii aeriene comerciale și, în schimb, aleg să zboare cu servicii cu elicoptere sau avione inchitiate.

Numărul tot mai mare de elicoptere si avioane private disponibile pentru inchiriere au făcut din aceste aeronave o opțiune mai atractivă pentru cei care doresc să călătorească fără complicațiile asociate cu călătoriile aeriene comerciale.

CLASIFICĂRI ȘI EXEMPLE DE ELICOPTERE DE INCHIRIAT

Elicoptere la nivel VIP

La nivelul de lux putem nominaliza Agusta AW139, un luxos elicopter drapat in piele, cu 8 fotolii confortabile in compartimentul de pasageri si minibar la dispozitia acestora.

Elicoptere la nivel executive

Aici intra EC120 B de la Airbus, un elicopter de 4 pasageri cu interior si scaune de piele care poate transporta un grup de directori oriunde pe o raza de 500 de km de la locul de intalnire cu pasagerii in vederea decolarii

Fratele lui mai mare AS350 B3 poate transporta 5 pasageri si la nevoie poate executa operatiuni de lucru aerian ca ridicarile in constructii sau plasarea unor clime pe un supermarket.

Tot la categoria executive intra si Bell 206 cu capacitatea de transport a 4 pasageri, scaune de piele si confortul necesar deplasarii unor directori sau unor intreprinzatori la sedinta unde trebuie sa ajunga sau spre locul de relaxare spre care doresc sa se indrepte.

Elicoptere la tarif economic

Aici intra modele R44 de la Robinson cu capacitate de transport a 3 pasageri. Visul intreprinzatorului american Robinson, intemeietorul fabricii de elicoptere care ii poarta numele a fost sa aduca publicului masina zburatoare prevestita cu atata vreme inainte de scriitorii de science fiction. Si a reusit. Elicopterele Robinson sunt cele mai vandute elicoptere din toate timpurile.

CLASIFICĂRI ȘI EXEMPLE DE AVIOANE PRIVATE DE INCHIRIAT

Având la dispoziție atât de multe tipuri diferite de avioane private de inchiriat, este mai greu pentru oameni să știe care este tipul potrivit de utilizat atunci când zboară.

Așadar, pentru a clarifica acest lucru, am întocmit o listă cu diferitele modele de tip de avioane de inchiriat, capacitatea acestora, câteva avantaje, precum și cele mai frecvente modele utilizate.

Avioane private cu piston

Sunt disponibile in Romania modele Britten Norman de 8 pasageri si Cessna Caravan de 9 pasageri

Avioane private de inchiriat ultra-light

-Cel mai mic model de jet privat disponibil, acest jet de afaceri poate transporta între 4 și 6 persoane și este cel mai economic tip de jet privat pentru operare.
Cel mai comun tip de model de avioane private ultra-uşoare este HondaJet HA-420, cu o autonomie de 1.223 de mile marine.
De asemenea modelul Phenom 100 transporta 4 pasageri fiind disponibil la inchiriere

Avioane private light de inchiriat

- Unul dintre cele mai populare modele de avioane de afaceri, aceste tipuri de avioane private pot transporta între 6 și 8 persoane și au acces la piste mai mici, ceea ce înseamnă că pot folosi aeroporturile mai puțin aglomerate și pot reduce timpul de călătorie.
Cel mai comun model de jet privat ușor mic este Cessna Citation CJ2 și are o autonomie de 1530 de mile marine.

Avioane private medii de inchiriat

Avioanele private de medii dimensiuni sunt modele mai spațioase și mai luxoase de avioane private ușoare și pot transporta între 6 și 8 persoane, precum și o cantitate mai mare de bagaje.
Un model popular de jet privat super ușor este Embraer Phenom 300, cu o autonomie de 1.692 de mile marine.

Avioane private heavy jet de inchiriat

Oferă o călătorie mai comoda fiind aeronave mai spațioase, cu spațiu crescut la picioare și un hol de deservire. Unul dintre cele mai populare modele de avioane din aceasta clasa este Gulfstream G200, cu capacitate de transport 9 pasageri, care sunt asistati de o stewardesa pe durata deplasarii si care are o autonomie de 3200 de mile marine.

Inchirieri avioane private super long range

Aceste avioane private găzduiesc cu ușurință doi însoțitori de zbor pentru a transporta catering în timpul zborului, având în același timp spațiu pentru facilități de divertisment, băi închise.

Sunt perfecte pentru grupuri mai mari și pot transporta pana la 13 pasageri, iar unul dintre cele mai populare modele de jet privat mari este Challanger C300, cu o autonomie de peste 3500 de mile marine.

Avioane private Ultra largi

Cele mai buni dintre cei mai buni din lumea avioanelor private, acestea sunt avioane comerciale care au fost special concepute sau modificate pentru uz privat sau de afaceri și sunt avioanele folosite de șefii de stat și de elita mondială.
Boeing Business Jet747-8i este un exemplu grozav și are o autonomie imensă de 8.875 de mile marine, adică mai mult decât distanța de la New York la Johannesburg, Africa de Sud!

Comments are closed.